До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сьюзі Менкес про 10 років Вікторії Бекхем у модній індустрії

Вікторія Бекхем відзначила десять років роботи в модній індустрії тихо і непомітно. За її словами, справжнє свято відбудеться восени, коли бренд переїде з Нью-Йорка в її рідний Лондон.

Вікторія Бекхем у фіналі шоу Victoria Beckham осінь-зима 2018/2019

Мода – і безпосередньо сама Вікторія – пройшли довгий шлях з часів Spice Girls у 1990-х роках. Показ її нової колекції пройшов в центрі Нью-Йорка в Верхньому Іст-Сайді. Цього разу розмах шоу був меншим, ніж зазвичай, але це тільки допомогло розглянути деталі.

Реклама

Безсумнівно, всіх здивувала гігантська фіолетова сумка, яку не без іронії дизайнер назвала must-have для кожної матері чотирьох дітей. Вікторія розповіла про те, як вона була рада побачити свого сина Брукліна, який тепер живе у Сполучених Штатах. Також поділилася тим, як вони з чоловіком Девідом схвильовані з приводу його призначення на пост глави професійної футбольної ліги у Майямі. Але сила Вікторії не в тому, що вона дружина знаменитого футболіста, яка робить модні речі для своїх друзів. За останнє десятиліття вона створила серйозний бізнес. "Мене завжди цікавило створення одягу... Я жінка-дизайнер, що робить одяг для жінок. З такими думками я починала, і до сих пір так думаю через всі ці роки", – розповіла пані Бекхем.

Victoria Beckham осінь-зима 2018/2019

"У моїх колекціях ніколи не було нічого, що я б не носила сама. Це не просто експонати. Важливо, щоб одяг був практичним". Ці слова – музика для вух жінок, які вже запанікували, що Фібі Файло, рятівник гардероба кожної робочої жінки, вирішила покинути паризький будинок Céline, і що її місце займе блискучий, але мінливий Еді Сліман.

Victoria Beckham осінь-зима 2018/2019
Victoria Beckham осінь-зима 2018/2019
Victoria Beckham осінь-зима 2018/2019

"У цій колекції є справжня глибина, яка дозволила нам більше грати зі стилем і багатошаровістю. Мені подобаються принти, з якими ми почали працювати. Смішно те, що у нас в студії завжди був леопард, але ми не використали його. Але якось раптово всі дівчата потягнулися до нього. Мабуть, жінки просто не можуть встояти перед цим принтом".

Victoria Beckham осінь-зима 2018/2019

У колекції було багато відмінних речей, таких, як добре скроєні пальта в зелено-сірих тонах або светри оверсайз в глибоких відтінках. Тим не менш, не було чогось неймовірного чи дивовижного, за винятком, можливо, взуття з низьким вирізом зі скульптурними ременями або вставками плісирування. Можливо, друге шоу на честь десятиліття буде більш драматичним і масштабним. Але це все ще обговорюється: "Я не знаю, чи буде це шоу, чи презентація, але ми збираємося представити вересневу колекцію на нашу річницю в Лондоні, – сказала Бекхем. – Що би це не було, на даний момент, ми не впевнені. Це все поки в повітрі, занадто багато ідей. Але я просто відчуваю, що з цією колекцією, і ви зрозумієте, коли побачите речі ближче, я хочу, щоб люди дійсно цінували те, що носять і відчували якийсь зв'язок з одягом. Я хочу, щоби це був дійсно приємний досвід, щоби люди могли прийти в гарне місце і побачити дійсно гарний одяг".

Читайте також:

Семейные ценности: Бекхэмы в Нью-Йорке

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.