До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумка як мистецтво: нова колекція Louis Vuitton і Джеффа Кунса

Французький модний будинок Louis Vuitton і художник Джефф Кунс представили другу частину спільної колекції Masters, присвяченої творчості найвідоміших художників у світі. У цьому сезоні вони переосмислюють роботи Гогена, Моне, Пуссена, Тернера, Мане і Буше.

Реклама

У продаж сумки надійдуть 27 жовтня, та вже на сайті Louis Vuitton можна роздивитися ключові моделі нової колекції.

<b>ЛуиВиттонКунс123</b>

Нагадуємо, що Джефф Кунс, найдорожчий сучасний художник, і Louis Vuitton оголосили про співпрацю в квітні цього року і тоді ж представили першу частину колекції Masters.

У колекції Masters Кунс переносить на сумки Louis Vuitton роботи зі своєї серії Gazing Ball 2015 року, в якій на власний манер відтворив полотна великих художників різних епох, від Рубенса і Тиціана до Ван Гога й да Вінчі. За словами Кунса, цим вибором він хотів не тільки продемонструвати новий спосіб знайомства з творами класичного мистецтва, а й підкреслити місце сучасного художника в ланцюжку взаємних впливів і джерел натхнення, які пронизують всю історію західного мистецтва.

Читайте також:

Емма Стоун – новий амбасадор Louis Vuitton

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.