До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

SOLO for diamonds — мінімалістичні прикраси з вирощеними діамантами в серці кожного продукту

Бренд Solo for diamonds, заснований Юлією Кушер у 2018 році, став надійним іменем у галузі. Він відомий своєю місією — створити нове сприйняття діамантових прикрас крізь призму свідомого вибору. Бренд є прикладом того, як людина, натхнена природою, створила найбажаніший коштовний камінь задля її збереження.

SOLO for diamonds
SOLO for diamonds

Реклама

Вирощений у лабораторії діамант ідентичний природному, оскільки його виробництво полягає у повному відтворенні природних умов росту алмазу в надрах землі з використанням надвисоких температур і тиску (HPHT-технология High Pressure High Temperature). Таким чином, бренд головним вектором своєї роботи обрав сталий розвиток: не руйнувати екосистему планети, а етично створювати дорогоцінне каміння та дбати про довкілля.

Кожен камінь відбирається вручну на власному заводі-виробнику "Alkor-D". Це найбільший алмазний завод у Європі, розташований у Києві, який постачає продукцію багатьом ювелірним брендам по всьому світі. Бренд забезпечує найвищу якість і найбільший вибір діамантів. SOLO for diamonds працює лише з алмазами, вирощеними в лабораторії, і вірить, що за ними майбутнє — оскільки це найбільш стійкий шлях розвитку галузі.

Освітня місія — особливість SOLO for diamonds. Бренд віддано приділяє увагу поширенню знань про діаманти серед своїх клієнтів. Від 4C (вага в каратах, колір, прозорість і огранювання) до відмінностей між природними та вирощеними в лабораторії діамантами, SOLO for diamonds пояснює специфіку роботи з діамантами клієнтам та допомагає зробити усвідомлений вибір. Кожна позиція створена для українок, які відрізняються чистотою поглядів, глибиною своїх переконань та свідомістю вибору. Бренд також пропонує діаманти та обручки різного цінового рівня, адже серед цінностей Solo for Diamonds — втілити мрію людини, яка завжди хотіла діамантову обручку, проте раніше вони були недоступні.

На сьогодні прикраси бренду здобувають нагороди на престижних міжнародних конкурсах. Як, наприклад, JCK JEWELERS’ CHOICE AWARDS в Лас-Вегасі. Під час події нагороду отримав перстень з блакитної біосмоли та вирощеного діаманту Fancy Deep Yellow з лінійки бренду.

Юлія Кушер
Юлія Кушер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.