До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Слідами Рене Магрітта: класичні костюми та яскраві капелюхи Eternal і Shmelevsky

Українські бренди Eternal та Shmelevsky представили новий погляд на стилізацію власних бестселерів. Кожен із запропонованих образів покликаний підкреслити характер та індивідуальність за допомогою чіткого крою, оригінальних форм, незвичайних фактур і самобутніх деталей.

В центрі колекцій Eternal — костюм як своєрідний синонім свободи, в якому почуваєшся комфортно, сміливо та впевнено. "Костюм — універсальний елемент гардероба, що є базою для безлічі різноманітних поєднань. Але, треба визнати, ніщо так не довершує образ, як вдало підібраний капелюх". — розповідають у бренді. А підібрати той самий капелюх можна в колекціях Shmelevsky — українського бренду капелюхів ручної роботи, відмітна риса якого — нестандартні форми та сучасний дизайн. Кожна модель створюється вручну, а весь процес — вiд опрацювання форми до підшивки стрiчки — виконує сам дизайнер, поєднуючи традиції європейської та американської технік створення капелюхів.

Джерелом натхнення під час створення цього візуального проєкту стали роботи Рене Магрітта бельгійського сюрреаліста, картинам якого притаманні незвичайні багатозначні поєднання звичайних предметів без їхнього спотворення.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.