До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шаленій і пустотливій: Marc Jacobs весна-літо 2020

Показ Marc Jacobs весна-літо 2020 відбувся ближче до кінця Тижня моди в Нью-Йорку, який новий голова CFDA, Том Форд, скоротив з семи до п'яти днів. Такі зміни спровокували помітне пожвавлення серед дизайнерів, які всіляко прагнули виділитися. Колекція Джейкобса стала наріжним каменем цього NYFW.

Marc Jacobs весна-літо 2020
Marc Jacobs весна-літо 2020

Весела, в якійсь мірі легковажна, яскрава, блискуча, усипана квітковими принтами і "заправлена" капелюхами Stephen Jones. Але це і не дивно, якщо взяти до уваги, що дизайнер останнім часом всіляко розважався і охоче ділився фотографіями в своєму Instagram: собаки, одкровення, селфі і #OOTD (outfit of the day), кожен з яких ще неймовірніший за попередній. Те саме можна сказати і про колекцію Marc Jacobs весна-літо 2020.

Реклама
Marc Jacobs весна-літо 2020
Marc Jacobs весна-літо 2020

У Джейкобса вельми еклектичний смак і він щосили демонструє, наскільки. Колекція весна-літо 2020 – це оди Іву Сен-Лорану і Карлу Лагерфельду, це історії про Шеллі Дюваль, Аніту Палленберг і Енн Рейнкінг. Оскільки Марк надихався такими різними людьми, кожен образ лінії – унікальний і просочений індивідуальністю. Саме те, чого не вистачає сучасній моді.

Marc Jacobs весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Marc Jacobs весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.