До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкращі образи до Дня всіх закоханих

Світло завжди перемагає над темрявою, добро над злом, а любов над ненавистю. Саме з таким позитивним настроєм та вірою у краще пропонуємо зустрічати День усіх закоханих цього року. Незалежно від того, плануєте провести ви цей день з коханим, зустрітися з подругами або насолодитися усамітненням, вам точно піднесе настрій красивий і романтичний образ. А шукати його ми пропонуємо в колекціях українських дизайнерів. Придивіться до суконь у відтінках кохання, сексапільних корсетів, елегантних брючних костюмів, образів із зображеннями валентинок або теплих худі з романтичними написами. Vogue.ua зібрав найкращі вбрання до Дня святого Валентина в колекціях українських брендів.

L'eskizzo
L'eskizzo

Реклама

Лукбук нової колекції L'eskizzo присвячений пробудженню любові навіть у суворій реальності та святкуванню її як найбільшої рушійної сили. До нової колекції Timetolove увійшли елегантні брючні костюми з атласним комірцем кольору фуксії з шифоновою краваткою, яскраві спідничні сети та сукні у відтінку айворі з рожевим ліфом. Frolov пропонують сексуальну корсетну сукню з вирізом у формі серця, прикрашеного камінням Swarowski, Arutiunova — мінісукню в рожевому кольорі, Anna October — біле шовкове вбрання з ромбовидним принтом, яке можна доповнити високими рукавичками, а Marianna Senchina — оксамитову сукню із зображенням валентинок на грудях.

Frolov
Frolov

Arutiunova
Arutiunova

Anna October
Anna October

Marianna Senchina
Marianna Senchina

Український бренд GEPUR створив нову колекцію до Дня всіх закоханих, до якої увійшли затишні худі з романтичними написами, молочні боді з принтами, червоні шкарпетки та шовкова хустка. Саме ці речі можуть бути чудовим подарунком для коханої людини. В колекції MY x MY ви знайдете костюм у кольорі фуксії з пірʼям, у Lili Mager — сукню з флористичним принтом, у STATNAIA — сексуальні корсети, які можна комбінувати з денімом, широкими штанами чи жіночними спідницями, у Must Have — червоне вбрання у довжині міді, а у Santa Brands — напівпрозорий костюм із кристалами.

MY x MY
MY x MY

Lili Mager
Lili Mager

Statnaia
Statnaia

Gepur
Gepur

Santa Brands
Santa Brands

Must Have
Must Have

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.