До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таємниці і діаманти: закритий показ Dolce & Gabbana у Мілані

Доменіко Дольче і Стефано Габбана люблять ставити рекорди, наприклад, проводити одне модне шоу за іншим. Саме так вони зробили і цього разу. За 14 годин до початку показу колекції сезону осінь-зима 2018/2019, вони влаштували закрите шоу під назвою "Таємниці і діаманти", повністю присвячене вечірній моді, а моделями у них стали британські аристократки, включно з кузиною принців Вільяма і Гаррі леді Кітті Спенсер.

Леди Китти Спенсер

Образи на подіумі, у які перетворився простір Martini Bar на корсо Венеція, ідеально відображали назву колекції – напівпрозорі вузькі сукні, прикрашені переливаються камінням і кристалами, брючні костюми з укороченими жакетами і високою талією, металізовані хвилясті міні, богемні образи в стилі 1920-х і навіть блискучі худі з написом ROYAL на всі груди.

Реклама

Окрім срібла Доменіко Дольче і Стефано Габбана працювали переважно з чорним і білим, приділивши основну увагу саме декору. До речі, одним з головних аксесуарів на шоу стали розкішні тіари, що з огляду на аристократичний статус моделей мають абсолютно закономірний вигляд. Можливо, і сукні для головного весілля року створять також ці два талановиті італійці?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.