До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сьоме небо: JW Anderson осінь-зима 2019/2020

Всього через місяць після того, як Джонатан Андерсон представив свої чоловічі та передсезонні колекції в Парижі, які ознаменували суміш ультрасучасності і середньовічного селянства, в Лондоні він показав щось світліше і більш розкішне.

JW Anderson осінь-зима 2019/2020

"Мода і ми повинні продовжувати розвиватися. JW Anderson не збирається переходити від одного до іншого. Йдеться про полярні протилежності, і я відчував, що ця колекція була досить заземленою, трохи мінеральною. Я хотів прибрати шум і зосередитися на одязі, моді, стилі – і поглянути на британські текстури", – розповідає дизайнер про колекцію.

Реклама
JW Anderson осінь-зима 2019/2020

Подіум Андерсон застелив білим м'яким килимом, усіяним камінням, що імітував гірські вершини, наче моделі ходили крізь хмари. Колекція JW Anderson, зосереджена на елегантному, цікавому, цілком носибельному одязі, дійсно змусила гостей відчути себе на сьомому небі.

JW Anderson осінь-зима 2019/2020

Основна увага була приділена м'яким структурам, функціональності і дивній недосконалості. Сукні з м'якими краями мали такий вигляд, ніби вони створені з елементів гардероба старої аристократки. Деякі були зроблені з складок і довгого драпірування, інші – прикрашені гірляндами з тканини, рядами кручених вузлів або абстрактними сріблястими брошками.

JW Anderson осінь-зима 2019/2020

Верхній одяг теж мав позачасовий вигляд, як в червоно-синій картатій шубі з відстібною вставкою спереду або темно-коричневому пальті-плащі-накидці. Помітна захопленість Андерсона і трикотажем. Деякі речі були збільшені в розмірах і декоровані візерунком пейслі, а інші – максимально витягнуті. Динамічна сукня-сорочка з білосніжними, чорними, помаранчевими і жовтими шифоновими вставками – просто колаж у русі. Або, знову ж таки, ефектні різновиди плащів з повітряними рукавами і твідовими капюшонами.

JW Anderson осінь-зима 2019/2020

JW Anderson може перебільшувати і драматизувати, але демонструє надзвичайні речі. Наприклад, найбільше уваги привернули капелюхи, які "сідають" тільки на маківці, і які нікуди не зрушити. "Мені подобається така неоднозначність: вам хочеться одягнути такий капелюх трохи нижче, ближче до потилиці, але не вдається. Він створює візуальний об'єм і витягує силует. Має вигляд дивний та іронічний водночас".

JW Anderson осінь-зима 2019/2020

Не менш красиві і штани в колекції. Андерсон демонструє, як з однією цією річчю можливо отримати щось, що вдень матиме гарний вигляд з будь-яким жакетом чи пальтом, а ввечері з асиметричною тунікою або сорочкою. Здається, Джонатан зрозумів, що незважаючи на всю складність моди у наш час, саме найпростіші і практичні елементи дизайну змушують серце битися частіше.

Переглянути всю колекцію JW Anderson осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.