До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З турботою про природу: нова колекція українського бренду Przhonskaya

Український бренд Przhonskaya представив нову колекцію, до якої увійшли світлі сукні, легкі пальта, брюки й інші універсальні речі з натуральних тканин.

Цього разу бренд вирішив не розділяти колекції на звичні весну-літо і осінь-зиму. Крім того, в новій лінійці можна знайти деталі, які з'являлися в колекціях бренду минулих сезонів. Стьобані вручну речі, пальта-халати з велюру, в складі якого бавовна та металізовані нитки, бомбер, довгий халат, пальто-кофр і сукня всі позиції універсальні і легко комбінуються одне з одним.

Реклама

Бренд також продовжує слідувати правилам сталого розвитку, які допомагають йому піклуватися про довкілля. До прикладу, у своїх колекціях Przhonskaya використовують понад 80% органічних матеріалів і не застосовують у виробництві токсичних хімікатів. Крім цього, в новій колекції для підкладки використовувалися тканини, які залишилися у бренду після виробництва попередньої лінійки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.