До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Руслан Багінський та Іван Дорн — українські друзі Pasha De Cartier

Влітку 2020 року ювелірний Дім Cartier представив оновлену модель годинника Pasha, амбасадорами якого стали п’ять відомих і неординарних особистостей — Рамі Малек, Трой Сіван, Віллоу Сміт, Мейсі Вільямс і Джексон Ван. Рік по тому бренд розширює цей список і додає героїв з нових країн. Україну тут репрезентують дизайнер Руслан Багінський і музикант Іван Дорн.

Руслан Багінський
Іван Дорн

"Герої Pasha Community — новатори й піонери у своїй сфері, які не бояться виходити за меж шаблонів і створювати нові, унікальні шляхи до успіху", — розповідають у Cartier і представляють нову десятку друзів бренду. Крім Багінського й Дорна, до неї також увійшли представники Казахстану, Азербайджану й Росії — диджитал-художник Олександр SubSensus, підприємиця Олександра Жаркова, Аліса Чумаченко, яка з театральної режисерки стала серійною підприємицею, екоактивістка Анастасія Чижевська, медіаменеджерка Зауре Розмат, режисер Ілля Найшуллер, журналістка Іляна Ерднєєва і музикант Ісфар Сарабський.

Реклама

<b>Картье_Паша</b>

Нагадаємо, годинник Pasha de Cartier створений у 1985 році й відразу ж привернув увагу публіки, яка оцінила ідею квадрата в колі, і помітний дизайн цієї моделі. Представники бренду розповідають, що Pasha створені для тих, хто не терпить компромісів, мислить вільно та не боїться привертати увагу. Нові учасники Pasha Community саме з таких.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.