До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдвяна казка Dolce & Gabbana в Harrods

Різдво ближче, ніж може здатися. А італійське різдво Dolce & Gabbana вже почали святкувати в лондонському Harrods. Увечері 2 листопада свої двері прочинив святковий ярмарок Dolce & Gabbana в одному з найзнаменитіших універмагів світу. Яскрава ілюмінація, вітрини, прикрашені ялиновими гілками і золотими стрічками, ошатні прилавки з прикрасами, аксесуарами і нарядами – в Dolce & Gabbana знають толк в святах і веселощах, як ніде.

<b>дг витрины</b>

Реклама

У рамках ярмарку представлена нова книга під назвою Dolce & Gabbana Generation Millennials, The New Renaissance, яку супроводжує і автограф-сесія з дизайнерами.

<b>книга</b>

Спеціально для унікального різдвяного ярмарку в Dolce & Gabbana випустили капсульну колекцію, яку вже встигли відзняти на лондонських вулицях брати Мореллі.

<b>колленкция</b>

Святкову атмосферу різдвяної Італії повністю передали за допомогою традиційних ярмаркових прилавків, на яких разом з ароматними сирами, крендельками і свіжими овочами розкладені сумки, футболки і пояси.

<b>внутри</b>

Читайте також:

Квиток на балет: рекламна кампанія Kate Spade Holiday 2017

Усі скарби Victoria's Secret: 23 дорогоцінних Fantasy Bra

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.