До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Раф Сімонс залишає Calvin Klein

Раф Сімонс залишає Calvin Klein менш ніж через два роки від початку роботи на посаді головного креативного дизайнера бренду і за вісім місяців до закінчення його контракту. Також в лютому не буде показу нової колекції Calvin Klein. "Раф висловив унікальний погляд на американську моду, і CFDA бажає йому успіхів", – сказав виконавчий директор CFDA, Стівен Колб. "Calvin Klein – культовий американський бренд, який продовжуватиме роботу під новим креативним напрямом".

Раф Сімонс

Робота Сімонса в Calvin Klein завоювала визнання в галузі, але не отримала комерційного успіху. Його відхід був очікуваним після того, як минулого місяця виконавчий директор Calvin Klein з PVH Corp., Емануель Кіріко, розкритикував нестабільні фінансові показники бренду.

Реклама

"Обидві сторони дружно вирішили розлучитися після того, як Calvin Klein Inc. визначилася з новим напрямком бренду, що відрізняється від творчого бачення Сімонса", – йдеться в повідомленні компанії. Представники дизайнера від коментарів утрималися.

Раф Сімонс

І все ж колекції Сімонса для Calvin Klein не завжди були збитковими. Тільки в першому сезоні продажі Calvin Klein 205W39NYC виросли майже в десять разів. Однак, зниження комерційного успіху сезон за сезоном призвели до того, що у вересні 2018 року концепція показу, яка вимагала, щоб Сімонс показувався за межами штаб-квартири компанії, вже була відкинута через бюджетні обмеження. А в третьому кварталі поточного року виручка бренду зросла лише на 2 відсотки (до 963 мільйонів доларів). Акції компанії, при цьому, впали на 35 відсотків.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.