До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Proenza Schouler присвятили нову колекцію Нью-Йорку

Модні бренди й далі шукають, як по-новому представити колекції, і тепер показують їх без дотримання раніше затверджених графіків. Скористалися цим способом і засновники Proenza Schouler Джек Маккалоу і Лазаро Ернандес, які представили колекцію весна-літо 2021 через два місяці після сезону показів.

Proenza Schouler
Proenza Schouler
Proenza Schouler

Зробили вони це теж нестандартно — підготували лукбук як книжку. Сама колекція присвячена Нью-Йорку, а зшито її із залишків тканин, що нагромадилися в архівах марки. За словами дизайнерів, вони мали на меті зробити зручну й гарну колекцію водночас: "Комфорт — це не просто спортивні штани. У лютому, коли колекція вже надійде до крамниць, ми впевнені, що люди захочуть мати елегантніший і ошатніший вигляд, а не знову ходити в спортивних костюмах".

Реклама

Показова ця колекція ще й безліччю елементів, створених вручну. Наприклад, різноманітні принти, що прикрашають сукні довжини максі, спідниці та сукні-сорочки, Маккалоу й Ернандес намалювали самі, а замість застібок тут використано вручну куті металеві ґудзики. Підтримує м’який настрій колекції й велика кількість трикотажу, який не обмежує рухів і якраз дарує те почуття комфорту, до якого ми всі так звикли. "Ми прагнули, щоб ця колекція стала втіхою й сіяла оптимізм, а також не була пов’язана із сезонними трендами. Нам важливо було створити речі, які слугуватимуть довго, а не просто займатимуть місце в шафі".

<b>ProenzaSchouler_SS21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.