До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Проактивні індивіди: THEO осінь-зима 2019/20

У межах Ukrainian Fashion Week український бренд THEO продемонстрував нову колекцію сезону осінь-зима 2019/20, початком для створення якої цього разу стали роздуми дизайнера Тео Декана про рух бренду до більш проактивної аудиторії і створення максимального комфортної лінії для повсякденного носіння. Так, нова колекція дизайнера, позбавлена гендерних відмінностей, наповнена духом максималізму, ірраціональними силуетами, контрастними кольорами і фактурами.

THEO осінь-зима 2019/20

"Нашим завданням було створити гарний одяг, який люди захочуть носити кожного дня, – коментує дизайнер Тео Декан. – Ми натхненні мистецтвом, дизайном, архітектурою та архівами, які надають цінність і сенс моді, розглядають її в більш широкому контексті".

Реклама
THEO осінь-зима 2019/20
THEO осінь-зима 2019/20
THEO осінь-зима 2019/20

Дизайнер у новій колекції балансує між авангардом і урбаністикою. На подіумі моделі продемонстрували унісекс-комбінезони, схожі на робочу уніформу, сукні вільного крою, сорочки-oversize, жакети з подовженими рукавами, широкі штани, об'ємні плащі-дощовики і шкіряні штани. Для урочистих виходів Тео пропонує блискучі сукні довжини міді зі сміливим розрізом від стегна і асиметричним драпіруванням.

THEO осінь-зима 2019/20
THEO осінь-зима 2019/20
THEO осінь-зима 2019/20

Класичний діловий костюм у новій інтерпретації Тео Декана виконаний з м'якої тканини, яка розбавила його характерну строгість, а подовжений приталений піджак з щільного деніму, необробленого бавовняного сукна і утепленого нейлону – став альтернативою легкому повсякденному пальту. Тео Декан узяв вектор у сторону практичності в новій колекції: представив гіперболізовано великі сумки-шоппери з грубого сукна, гумові чоботи для дощової погоди і кросівки для сонячної.

THEO осінь-зима 2019/20
THEO осінь-зима 2019/20
THEO осінь-зима 2019/20

Грою з формами і колірними рішеннями, дизайнер повернув у колекцію вже знакові речі бренду, яким надав нове прочитання. Так, сукня А-силуету з струмливого крепу отримала контрастні вставки, сукня прямого силуету з подовженими рукавами трансформувалася в модель з відкритою спиною, а сорочка-максі перевтілилася в плащ з щільного котону.

THEO осінь-зима 2019/20
THEO осінь-зима 2019/20
THEO осінь-зима 2019/20

Лазерна перфорація, якій дизайнер приділяє особливу увагу як ДНК-складовій бренду, з'явилася у новій колекції на спідницях міді, подовжених худі і сукнях-комбінаціях. Торкнулися експерименти і кольорової палітри: нововведенням стали поєднання базових спокійних кольорів і яскравих вкраплень неону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.