До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Повна свобода: колекція H&M Studio весна-літо 2020

Шведський ритейлер H&M представив нову весняно-літню колекцію H&M Studio, наповнену духом свободи і самовираження. Натхненна вона місячним ландшафтом і невимушеною серф-культурою шведського острова Готланд, тому насичена палітра кольорів, що переходить від яскраво-рожевого до кобальтово-синього, зустрічається з абсолютно різними за настроєм речами – від легких суконь і костюмів до речей грубої в'язки і відверто спортивних.

"Дослідницька поїздка на шведський острів Готланд, де ландшафт нагадує місячну поверхню, дала нам ідеї для текстур і палітри кольорів. Авторські принти натхненні скелястими утвореннями острова, які перетворилися на унікальні скульптурні форми. Я хотів, щоб принти були нетривіальними, тому ми застосували електричну палітру барв", – каже Моа Бартлінг, дизайнер принтів H&M.

Реклама

Такий еклектичний набір одягу дарує повну свободу самовираження і допомагає творчій особистості знайти свій індивідуальний почерк: комусь сподобаються розслаблені а-ля піжамні комплекти в пастельній гамі, хтось відкриє у собі пристрасть до сучасного мистецтва разом з яскравими спалахами кольору, а хтось просто захоче розчинитися в навколишній природі і полетіти за вітром з широкими сорочками і сукнями.

<b>H&M_Studio_SS2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.