До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перша колекція бренду Dundas

Після довгих років роботи в будинках моди Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix, Roberto Cavalli, Emanuel Ungaro, Revillon та Emilio Pucci дизайнер Пітер Дундас вирішив заснувати власний бренд. І хоча цей задум реалізовується у дуже непростий час, в умовах кризи й дуже жорсткої конкуренції, Пітера, здається, це ніскілечки не бентежить. Він точно знає, що вбрання, які він створює, не зостануться поза увагою.

Dundas Resort 2018

"Мені подобається, коли жінки почувають себе спокусливими", – любить говорити він. Рідко коли червона доріжка обходиться без його суконь. Так, на початку року на "Греммі" його золоту магічну сукню вдягала Бейонсе, а на Каннському фестивалі музою дизайнера була Емілі Ратажковскі.

Реклама
Dundas Resort 2018

Перша круїзна колекція побудована на улюблених елементах стилістики Дундаса, відвертих і лякаюче розкішних. Блиск мільйонів леліток, хутро в поєднанні з денімом, надвідверті сукні, мережива й море вишивки – все має такий вигляд, ніби випало з шафи, яку не відкривали з 2006, але в цьому є і свої чари. У світі переможного фемінізму вже ніхто й не пам’ятає, якими уявляються ідеальні жінки альфа-дизайнерам.

Dundas Resort 2018
Dundas Resort 2018
Dundas Resort 2018

Усю колекцію можна переглянути в розділі ПОКАЗИ.

Читайте також:

Мілла Йовович та Ель Фаннінг на показі Miu Miu Resort 2018

Світла сторона: Rodarte на Тижні високої моди в Парижі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.