До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Емілія Кларк у сукні Valentino

Коли мова стосується червоної доріжки, багато зірок звертаються до Valentino. З початку сезону нагороджень 2019 року команда П'єрпаоло Піччолі одягнула Леді Ґаґу в ніжно-блакитну сукню для церемонії вручення "Золотий глобус", Брі Ларсон у вбрання з кейпом відтінку індиго для прем'єри стрічки "Капітан Марвел". До того ж цілий ряд знаменитостей зробив вибір на користь італійського модного Дому для світських виходів.

Емілія Кларк на прем'єрі восьмого сезону "Гри престолів"

У вбранні від П'єрпаоло Піччолі з'явилася і Емілія Кларк. Для прем'єри останнього восьмого сезону "Гри престолів" акторка вибрала об'ємну сукню Valentino з сірого тюлю з блідо-блакитною slip dress під нею, що бренд представив у колекції осінь-зима 2019/2020. Символічним був і декор сукні у вигляді фрази, викладеної з стразів: Leave your door open for me I might sleepwalk into your dreams ("Залиши свої двері відчиненими, я могла б увійти у твої сни").

Емілія Кларк на прем'єрі восьмого сезону "Гри престолів"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.