До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перша леді Олена Зеленська на інавгурації

Сьогодні, 20 травня, в Києві відбулася інавгурація Володимира Зеленського. Підтримати новообраного президента України прийшла його дружина, Олена Зеленська. Для особливої події перша леді вибрала молочний ансамбль українського бренду ARTEMKLIMCHUK.

Олена і Володимир Зеленські

"Команді з семи майстрів знадобилося 184 години роботи для виготовлення цього ансамблю, що складається з сукні та жакета-кейпа з шовково-вовняного крепу молочного кольору. Для оформлення рукавів сукні та кейпа майстри з вишивки використовували традиційні українські техніки, якими адаптували флористичні і анімалістичні мотиви з килимів початку ХІХ сторіччя Сумщини та Полтавщини. Розташування елементів на кейпі натхненне символізмом трипільської культури", — розповідає дизайнер Артем Климчук.

Реклама
Олена і Володимир Зеленські

Свій образ Олена Зеленська доповнила золотими сережками бренду Guzema Fine Jewelry. "Ці сережки з колекції Space ми виготовили за ескізом, спеціально розробленим для першої леді. Вони виконані вручну з жовтого золота. Для нас це велика честь, що прикраси Guzema Fine Jewelry доповнюють образ першої леді в такий важливий для країни день", — розповідає дизайнер Валерія Гузема.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.