До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ігри в трансформізм: нова колекція Giorgio Armani Pre-Fall 2020

14 листопада в Мілані модний Дім Giorgio Armani представив нову колекцію Pre-Fall 2020, яка рясніє жіночною чуттєвістю 1930-х років. Багатогранна колекція отримала назву "Трансформізм". Дизайнер пояснив лейтмотив колекції так: "Я прагнув дати жінкам змогу відрізнятися одна від одної, коли і де завгодно, змінюватись відповідно до їхнього настрою".

Giorgio Armani Pre-Fall 2020

Колекція Giorgio Armani Pre-Fall 2020 – ода брючним костюмам у різних проявах. Маскулінні блейзери, оповиті м'якими лініями, були недбало розстебнуті на нижні ґудзики або перетворилися на елегантні бомбери з жакардового оксамиту з геометричним малюнком. Двобортні жакети з щільного шевронного плетіння були затягнуті на талії, так нагадували жіночний силует "пісочного годинника", а класичні чорні смокінги представили в дуеті зі спортивними, укороченими по кісточки, штанами у стилі 1980-х років, для повсякденних образів.

Реклама
Giorgio Armani Pre-Fall 2020
Giorgio Armani Pre-Fall 2020
Giorgio Armani Pre-Fall 2020

Силуети і пропорції, поряд з короткими стрижками моделей і переосмисленими капелюхами-тюрбанами, відображали жіночність 30-х років у стилі "à la garçonne". Американська модель Луїза Брукс ідеально б вписалася в концепцію вечірніх вбрань Giorgio Armani: в ці стримані силуети, витончені шовкові сукні, вигадливі прикраси і оздоблення блискучою бахромою. Джорджіо Армані замислив гру класичної палітри і яскравих принтів – і розмістив графічні мотиви та квітковий розсип на брючних костюмах і вечірніх сукнях своєї колекції Pre-Fall 2020.

Giorgio Armani Pre-Fall 2020
Giorgio Armani Pre-Fall 2020
Giorgio Armani Pre-Fall 2020

Всю колекцію Giorgio Armani Pre-Fall 2020 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.