До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Парижі: нові колекції Off-White, Rick Owens і Ann Demeulemeester

Шик Off-White, приземленість Rick Owens і розкіш Ann Demeulemeester – розповідаємо, що представили дизайнери на Тижні моди в Парижі сезону осінь-зима 2020/2021.

Off-White

"Off-White – це не просто одяг, – сказав Вірджил Абло перед шоу. – Моє натхнення і мотивація – це рівень людяності". Дизайнер, який зробив ім'я тим, що начіпив ярлики на речі з лапками навколо них, останнім часом стає найбільшим противником уваги. Чи є Off-White брендом вуличного одягу? Ні: Абло вже сказав, що вуличний одяг – мертвий. У новому сезоні Вірджил звертається до теми комплексного шику, яку опрацьовує в спідницях-олівцях, плащах і чорно-білій гусячій лапці. Він звертається до естетики класичної уніформи і гранжу.

Реклама

Переглянути всю колекцію Off-White осінь-зима 2020/2021.

Rick Owens

Для сезону осінь-зима 2020/2021 Рік Оуенс представив доступну і приземлену колекцію з цілком придатним для носіння одягом. Спортивні моделі, сексуальні, драпіровані, кашемірові вироби, в тому числі обтислі сукні та боді, а також модульні багатошарові речі. Значну частину колекції дизайнера склав верхній одяг: непромокальні плащі з переробленого пластику, пуховики з об'ємними плечима, пальта і стьобані накидки.

Переглянути всю колекцію Rick Owens осінь-зима 2020/2021.

Ann Demeulemeester

Коли бренд каже, що його колекція натхненна єдинорогом, одразу ж виникає ціла візуальна історія, пов'язана з цим міфічним створінням. На щастя, бренд Ann Demeulemeester не використав пастелей або блискіток, а зробив акцент на неприборканості і символічності тварини. Так у лінії з'явилися металізовані головні убори, баска і кринолін, що формує плавні силуети з обвислими подолами. Металічні каркаси відсилали до ще одного джерела натхнення – королеви Марії – фігури, вшанованої у новій колекції у вигляді красивої золотої парчі і коротких жилетів, одягнених на довгі блузки, що натякають на корсети епохи Відродження.

Переглянути всю колекцію Ann Demeulemeester осінь-зима 2020/2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.