До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Парижі: нові колекції Chloé, Isabel Marant і Paco Rabanne

Тиждень моди в Парижі продовжується – колекції наступного весняно-літнього сезону вже показали Dries van Noten, Christian Dior і Saint Laurent. У новій частині – огляди істинно паризьких лейблів: Chloé , Isabel Marant і Paco Rabanne.

Chloé

Креативна директорка Chloé, Наташа Рамсей-Леві у своїй п'ятій колекції для бренду зробила реверанс у бік модної спадщини Дому. Стало менше сміливих яскравих принтів і аксесуарів у стилі бохо, але з'явився знаковий м'який крій Chloé, глибокі спокійні відтінки і романтичні образи у дрібний квітковий принт. Сама дизайнерка каже: "Я відчуваю, що це той самий момент, коли потрібно зробити ставку на багаторічні силуети і позачасову класику, говорити менше про тренди і більше про фірмову естетику Дому Chloé. Давайте будемо простішими. Давайте будемо собою".

Реклама
Chloe весна-літо 2020
Chloe весна-літо 2020
Chloe весна-літо 2020

У новій колекції Chloé весна-літо 2020 дизайнерка показала практичні речі: блузки з м'якого крепу з високими комірами і струмливими бантами на шиї, строгі і одночасно жіночні брючні костюми в смужку, сукні-сорочки з цікавим об'ємом і трикотаж, який мав особливо французький вигляд. Сумки стали місткішими, а прикраси – витриманішими. Приталені жакети і жилети в парі з легкими штанами і спідницями продовжували послання жіночого прагматизму, а романтика, закладена в ДНК бренду, отримала відображення у вигляді образів, прикрашених садовим візерунком.

Chloe весна-літо 2020
Chloe весна-літо 2020
Chloe весна-літо 2020

Всю колекцію Chloe весна-літо 2020 можна переглянути тут.

Isabel Marant

Джерелом натхнення для нової колекції Isabel Marant весна-літо 2020 послугувала сучасна електронна бразильська музика Baile Funk. "Ця музика дала мені уявлення про Бразилію і її пляжі. Барви і сексуальність. Ремесло і роботи відомих архітекторів, таких як Оскар Німеєр і Роберту Бурле Маркс", – сказала дизайнерка. Тому новий літній сезон Isabel Marant звучить як день у цій фестивальній атмосфері: починається з рожевих і помаранчевих відтінків на сході сонця, переходить до білої та яскравої палітри полудня і закінчується темними кольорами ночі.

Isabel Marant весна-літо 2020
Isabel Marant весна-літо 2020
Isabel Marant весна-літо 2020

За традицією дизайнерка приділила особливу увагу деніму. У центр уваги потрапили укорочені шорти з необробленими вигнутими краями, джинсові мінікомбінезони та вільні джинси із заниженою талією, прикрашені принтом tie-dye. На подіумі з'явилися мереживні і квіткові мінісукні, вишукані плетені босоніжки, в'язані образи, селянські блузки, накидки у стилі хіпі та сумки, прикрашені бахромою. Підсумувала свою колекцію Ізабель Маран за допомогою кількох вечірніх чорних комбінезонів зі шкіри, оксамиту і крепу.

Isabel Marant весна-літо 2020
Isabel Marant весна-літо 2020
Isabel Marant весна-літо 2020

Всю колекцію Isabel Marant весна-літо 2020 можна переглянути тут.

Paco Rabanne

За шість років роботи в Paco Rabanne Жюльєн Доссен дослідив безліч тем: від образів бездушних спокусниць 1930-х і стилю денді 1980-х до грайливих pin-up мотивів 1950-х, при цьому завжди використовував елементи кольчуги у своїх колекціях. У сезоні весна-літо 2020 дизайнер пропонує поринути в епоху безтурботних 1970-х, для відображення яких використовує зображення сердець, веселки і маргариток.

Paco Rabanne весна-літо 2020
Paco Rabanne весна-літо 2020
Paco Rabanne весна-літо 2020

На подіумі з'явилися шкіряні жакети з металічним блиском, виконані в техніці "печворк", розшиті джинси, костюми з яскравими великими принтами і гігантськими комірами, квіткові сукні з тканини в горошок, прикрашені металевими поясами-метеликами і замшеві сумки з бахромою. Знайшлося місце в колекції і для знакових речей бренду з кольчуги: дизайнер продемонстрував плетений топ з візерунками ромашки, металізовану slip-dress, одягнену на базове поло, і сукню, прикрашену червоними серцями з кольчуги.

Paco Rabanne весна-літо 2020
Paco Rabanne весна-літо 2020
Paco Rabanne весна-літо 2020

Всю колекцію Paco Rabanne весна-літо 2020 можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.