До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Мілані: Philosophy di Lorenzo Serafini, Missoni і Giorgio Armani

Тиждень моди в Мілані завершували покази Missoni, Giorgio Armani і Philosophy di Lorenzo Serafini. Що вони пропонують у сезоні осінь-зима 2019/2020, читайте в огляді Vogue UA.

Philosophy di Lorenzo Serafini

Лоренцо Серафіні, який зазвичай орієнтується на 1980-і або 1970-ті, в новому сезоні перемістився в наступне десятиліття, натхненний образами Кейт Мосс, Наомі Кемпбелл, Лінди Євангелісти та модою 1990-х років загалом.

Реклама
Philosophy di Lorenzo Serafini осінь-зима 2019/2020

Гострі грані, прямі штани у стилі Гельмута Ланга, маскулінні костюми, перебільшені силуети і, звичайно ж, slip dresses – моделі мали простий, невимушений, легкий і дуже сексуальний вигляд. Особливо привабливі – максі-сукні з довгими рукавами з білого атласу і розрізом зі вставкою з мережива, яке зіграло на контрасті з ультракороткими спідницями і сукнями.

Philosophy di Lorenzo Serafini осінь-зима 2019/2020
Philosophy di Lorenzo Serafini осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Philosophy di Lorenzo Serafini осінь-зима 2019/2020.

Missoni

Нова колекція Missoni вдалася як ніколи різноманітною: від короткого пальта з малюнком ікат, яке відкривало шоу, до тонкої чорно-білої сукні-туніки з вертикальною смужкою, яка закривала його. Сірий жакардовий штанний костюм, кардигани зі сміливими принтами, ombré на пальтах, невагомі моделі з люрексу, трикотаж і комбінація фактур –майбутній сезон буде яскравим і безсумнівно теплим.

Missoni осінь-зима 2019/2020
Missoni осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Missoni осінь-зима 2019/2020.

Giorgio Armani

Назва колекції Rhapsody in Blue ("Рапсодія в блакитному") повністю відповідала представленим моделям – це була надзвичайно темна лінія, наповнена грайливим декором. Синій і чорний – два основні кольори, які були представлені у різних фактурах і відтінках.

Giorgio Armani осінь-зима 2019/2020

Оксамитове пальто з м'якою підкладкою одягнене на шовкову сорочку, замшевий бомбер, майка з капюшоном у комбінації з штанами з потертого оксамиту – розкіш у найкращих традиціях Giorgio Armani. В основному колекція відповідає ключовій моделі, яку Армані революціонізував і відродив – костюмові, який був представлений як у двобортних моделях, так і в класичних смокінгах. Час від часу траплявся декор у вигляді леліток і пір'я, а також абстрактних принтів – у будь-якому вигляді всі деталі виконані в тон до основи.

Giorgio Armani осінь-зима 2019/2020
Giorgio Armani осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Giorgio Armani осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.