До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Мілані: Emporio Armani, Emilio Pucci, Moschino

Футуризм в Emilio Pucci, вплив Пікассо в Moschino, холодна пастель в Emporio Armani – розповідаємо, що італійські лейбли представили на Тижні моди в Мілані.

Emporio Armani

Якби італійська політична система була такою ж стабільною, як італійська система моди. З 1945 року в цій країні було понад 60 урядів. З 1975 року і до сих пір головним в італійській модній владі залишається Джорджіо Армані.

Реклама
Emporio Armani весна-літо 2020
Emporio Armani весна-літо 2020

Колекція Emporio Armani весна-літо 2020 – це варіації костюмів у холодних пастельних відтінках: сіро-бежевому, молочно-сірому, запилено-рожевому, крижаному і небесно-блакитному, срібному. Для вечірнього варіанту Армані використав лелітки та бісер, якими щедро оздобив максісукні з напів прозорим тюлем. У майбутньому сезоні чоловікам Emporio Armani пропонують двобортні костюми-двійки і розслаблені об'ємні штани з легких матеріалів.

Emporio Armani весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Emporio Armani весна-літо 2020.

Emilio Pucci

Бренд Emilio Pucci можна впевнено назвати одним з головних трендсетерів. Від розкішного спортивного одягу до розслаблених пляжних вбрань – італійський лейбл популяризує ледь не кожне модне віяння.

Emilio Pucci весна-літо 2020
Emilio Pucci весна-літо 2020

Найзахопливіші пропозиції цього сезону були технічними. Костюм став головною частиною колекції, поступово перетворившись на гламурний одяг для відпочинку. Основною історією тут була гібридизація шовкового саржу і трикотажу. Нові досягнення у виробництві дали змогу зробити лазерну різку з кейді-бахромою і рафією, так з'явилися мереживні візерунки на сукнях і спідницях, які додали футуристичного духу. Саме він претендує на головне місце в новому десятилітті.

Emilio Pucci весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Emilio Pucci весна-літо 2020.

Moschino

Колекцію весна-літо 2020 Джеремі Скотт присвятив Пабло Пікассо і його музам. Перший образ нагадував картину художника "Дівчина перед дзеркалом", убрання, в якому вийшла Белла Хадід, – "Арлекін", а Кая Гербер була "Дівчиною з мандоліною" – дизайнеру варто поаплодувати за прихильність темі. Ідея "модель як полотно" дала змогу Скотту погратись з двовимірністю – концепцією, яка створила одну з його найбільш пам'ятних колекцій – одяг для ляльок у натуральну величину для сезону весна-літо 2017.

Moschino весна-літо 2020
Moschino весна-літо 2020

Роздуми про Пікассо привели Скотта до кориди і костюмів тореадорів, а танець фламенко проявився у вигляді червоної сукні в горошок. Креативний директор розповів, що всі принти малювали вручну, а тоді оцифрували в студії. Хоча зазвичай в Moschino є соціальний підтекст, цього разу дизайнер загравав з ідеєю майстерності, як геніального художника, так і власної. Що ж, колекцією весна-літо 2020 він безсумнівно її продемонстрував.

Moschino весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Moschino весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.