До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди у Лондоні: Simone Rocha, J.W.Anderson і Mary Katrantzou

Найкоротший з усіх чотирьох тижнів моди в Лондоні бере не кількістю, а якістю. Vogue.ua обрав три колекції, які засновані на дитячих спогадах і на дуже своєчасних закликах зупинитися й оглянутися по сторонах.

Simone Rocha

"У дитинстві у мене були порцелянові ляльки в сукнях часів королеви Вікторії. Зазвичай, я спускала їх по перилах будинку, тому їхні обличчя тріснули, – розповідала перед показом дизайнер Симон Роша, – але я зберегла їх для своєї дочки. Я люблю розпаковувати їх і дивитися на їхні сукні, на крихітні чобітки й таке інше". Доньці Роша, Валентин, зараз близько двох років, а її мама все ще продовжує грати в ляльки, зробивши колекцію "трохи невинною, грайливою і наївною".

Реклама

<b>роша</b>

Весь показ можна переглянути тут.

Mary Katrantzou

"Я дитина 80-х, – каже про себе Мері Катранзу, – моїми улюбленими ляльками були LEGO, спірограф, книжки з малюнками і термомозаіка Hama". Ці яскраві кольорові предмети й стали основними мотивами для ново весняно-літньої колекції. Змішування кольорів та фактур, орнаментів й принтів, складна вишивка й кумедні фламінго на сумках – вибух кольору і оптимізму наступної весни шанувальникам бренду буде забезпечено.

<b>катранзу</b>

Весь показ можна подивитися тут.

J.W.Anderson

"ЗМІ змушують нас піддаватися істериці кожен день. А ми повинні повернутися до того, що ми знаємо і до того, що засноване на принципах людяності ", – так прокоментував свою нову роботу Джонатан Андерсон. Заклик заспокоїтися і розслабитися знайшов своє відображення в колекції з "одомашненої тканини" і в посилі одягнутися в речі, які мають найвищий "рівень комфорту", як образно висловився сам дизайнер.

<b>андерсон лондон</b>

Весь показ можна подивитися тут.

Читайте також:

75 streetstyle-образів Тижня моди в Лондоні

Класика жанру: рекламна кампанія Carolina Herrera осінь-зима 2017/18

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.