До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Лондоні: покази Roksanda, Chalayan і Christopher Kane

Тиждень моди в Лондоні радує цікавими шоу. Vogue.ua розповідає про найважливіші покази, які минули у британській столиці. Цього разу в центрі уваги – нові колекції осінь-зима 2019/2020 Roksanda, Chalayan і Christopher Kane.

Roksanda

У своїй новій колекції осінь-зима 2019/2020 дизайнер Роксанда Ілінчич представляє майстерну роботу з об'ємами і формою. На подіумі з'явилися монументальні блузи з повітряними рукавами, сукні А-силуету з об'ємними воланами, а також вільні штани. Сучасна жіночність очима дизайнера наповнена нотами утилітарності і невимушеної елегантності. Шовкові легкі сукні були прикрашені ніжним пір'ям марабу і гіперболізованими бантами, габардинові вбрання отримали скульптурні коміри, а на атласних струмливих сукнях з'явився геометричний малюнок.

Реклама
Roksanda осінь-зима 2019/2020

Доповнена лінія була затишними трикотажними костюмами і комбінезонами відтінку топленого молока, які стануть найкращими друзями в майбутньому сезоні. Роксанда Ілінчич продовжує тему безпеки і захисту в новій колекції та представляє об'ємні моделі верхнього одягу: функціональні триколірні парки, кашемірові пальта відтінку піску і дуті жилетки-кімоно в кількох варіаціях, які завершили шоу бренду. Дизайнер продемонструвала синергію кольору на подіумі Лондонського тижня моди. Так, її улюблені відтінки оранжевого, жовтого і яскраво-рожевого сусідили зі спокійним бежевим, білим і ніжно-рожевим барвами.

Roksanda осінь-зима 2019/2020
Roksanda осінь-зима 2019/2020
Roksanda осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Roksanda осінь-зима 2019/2020.

Chalayan

Хуссейн Чалаян представив ювілейну колекцію, присвячену 25-річчю бренду. Джерелом натхнення для дизайнера стала епоха ХVI століття, що знеславлювала жінок. Через призму шекспірівської епохи дизайнер представив темну колекцію, наповнену безліччю шкіряних деталей, яким дав нове сучасне прочитання. Так, асиметричні корсети були скомбіновані з декількох тканин, топи були виконані з м'якого жаккарду, а штанні шкіряні костюми прикрашені легким драпіруванням.

Chalayan осінь-зима 2019/2020

Моделі також носили традиційні чоловічі штани для кінного спорту, а короткі спідниці і сукні були прикрашені підвісками з D-подібними кільцями в дусі екіпірування верхової їзди. Піджаки і пальта були зібрані на талії за допомогою широких довгих поясів, а обличчя моделей були задекоровані за допомогою химерних масок. Чалаян влаштував справжній перформанс у своїй ювілейній колекції: останні 3 образи колекції супроводжували на подіумі ляльковики, які "прикинулися вітром" і роздмухували або тримали шлейфи легких шифонових суконь.

Chalayan осінь-зима 2019/2020
Chalayan осінь-зима 2019/2020
Chalayan осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Chalayan осінь-зима 2019/2020.

Christopher Kane

Через призму сексу і людських бажань Крістофер Кейн представив нову колекцію осінь-зима 2019/2020, яка присвячена фетишизму. Так, на подіумі з'явилися футболки з зображенням довгих рукавичок з гаслом Rubberist і трикотажні образи, прикрашені яскравими повітряними кулями і написом Looner. Головними деталями в новій колекції стали пластик і латекс. З першого були виконані коміри суконь, клапани кишень, пояси і сумки, а латекс прикрасив лацкани на піджаках, шарфи, плечі сорочок, атласні сукні.

Christopher Kane осінь-зима 2019/2020

Традиційно через всю колекцію дизайнера тягнеться мотив стразових ланцюгів, які прикрашали манжети, окреслювали лінію декольте і обкантовувати сумки і коміри. Кейн завдяки майстерній грі з формами і лініями трансформував прості речі в об'єкти бажання шанувальників бренду.

Christopher Kane осінь-зима 2019/2020
Christopher Kane осінь-зима 2019/2020
Christopher Kane осінь-зима 2019/2020

Вся колекція Christopher Kane осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.