До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Моє найкраще літо: нова колекція Anna October

Українська дизайнерка Анна Октябрь представила нову весняно-літню колекцію, присвячену літньому відпочинку, жіночій енергії та мистецтву слухати себе.

Реклама

Anna October весна-літо 2024
Anna October весна-літо 2024

"Щороку я маю звичку складати список хороших речей, які трапилися зі мною влітку. У 2023 році я вирішила прожити літо на максимум, святкуючи кожен день. Разом зі своїми подружками, які надихнули мене на цю колекцію, я вирушила в мої улюблені точки світу", — розповідає дизайнерка, яка через нову колекцію намагалася розповісти історію свого ідеального літа та неймовірних жінок, які її оточували. Наприклад, рубінова сукня називається "Олена" — на честь подруги, з якою вони відпочивали на острові Ідра. Це нехарактерний колір в палітрі Anna October, але саме він зміг найкраще передати ті емоції.

Anna October весна-літо 2024
Anna October весна-літо 2024

Anna October весна-літо 2024
Anna October весна-літо 2024

Окрему роль у створенні колекції зіграв Київ, про який Анна розповідає з величезною теплотою, яку можна відчути майже на дотик: "Врешті-решт, ми повернулися до Києва. Тут моя команда вже складала макети перших екземплярів колекції. Одного дня мені, Соні та Надії пощастило спіймати гарну погоду, і ми вирушили в Київську область до мого Саду Насолод. Після цілого дня оглядання сусідніх садів на наявність яблунь і слив та розмов про життя ми вирішили переночувати надворі: на дерев’яному помості під шовковицею навпроти квіткової галявини. Сон просто неба із моїми найкращими подружками став одним із найяскравіших спогадів того літа". Лукбук колекції був знятий того самого вересневого вечора. Дизайнерка зробила це власноруч.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.