До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Місто Добра: бренд Bevza започаткував благодійну акцію

Український бренд Bevza започаткував благодійну акцію зі збору коштів для Міста Добра — міжнародного кризового центру матері й дитини в Чернівцях. Дизайнерка Світлана Бевза представила жовто-блакитний светр, який можна ексклюзивно придбати тільки на сайті бренду, а увесь прибуток з продажів буде перераховано у фонд центру.

Реклама

"Я створила цей светр в єдиному екземплярі у 2014 році особисто для себе. Він був натхнений передусім подіями революції й картиною Марка Ротко. Коли в лютому 2022 року я вимушено поїхала з України, то з небагатьох речей зі мною опинився і той самий светр. Я побачила величезний попит і вирішила, що саме він може стати інструментом, який допоможе зібрати кошти на благодійність".

Светр Bevza x Misto Dobra
Светр Bevza x Misto Dobra


Місто Добра — це міжнародний кризовий центр матері та дитини, що розміщується в Чернівцях. Через війну, яка триває в Україні, тут у шелтері приймають родини, які втратили домівку. Через небезпеку, яка загрожувала здоров’ю та життю їхніх дітей, вони залишили свої міста й села. Більшість сімей приїхали з окупованих територій і місць, які постійно перебувають під обстрілами. Нині Місто Добра має три будівлі, в яких загалом проживає близько 450 людей, які вимушено покинули свої домівки через війну. Центр планує якнайшвидше закінчити будівництво четвертого корпусу, аби прийняти в ньому ще один дитячий будинок.

У Місті Добра повністю забезпечують усі потреби дітей і дорослих. Проживання, харчування, лікування, одяг, взуття, юридична та психологічна допомога — це лише частина допомоги. Няні й медики постійно працюють з дітьми, а центр оплачує для них театральні, танцювальні та різні розвивальні гуртки. Мамам допомагають опанувати нову професію та знайти роботу. А найважливіше — дарують абсолютно кожному любов, підтримку й роблять усе можливе, щоб вони почувалися в безпеці.



Усі прибутки з продажу светрів буде перераховано у фонд Місто Добра, аби якнайшвидше добудувати ще один корпус і підтримати тих, хто потребує нагальної допомоги. Кожна покупка — це вклад у порятунок життя.

Светр випущено в кількості 200 екземплярів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.