До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Марк Джейкобс і Шарлотта Ремплінг у рекламній кампанії Givenchy

Марк Джейкобс відомий не лише як дизайнер, але і як головний фанат модної індустрії. Він довів, що любить інші бренди не менше за власний. Марк носить тигровий принт Celine і квітковий Gucci, верхній одяг Balenciaga, черевики Rick Owens і пальто Prada.

Марк Джейкобс у рекламній кампанії Givenchy весна-літо 2020 (фото: @givenchyofficial)

Ще один доказ того, що він командний гравець в індустрії, – нова кампанія Givenchy, в якій Марк з'являється разом з акторкою Шарлоттою Ремплінг. У представленій в Instagram міністрічці Джейкобс і Ремплінг зіштовхуються віч-на-віч: акторка дає ляпаса дизайнерові, який весь час повторює фразу: "Ти – Шарлотта Ремплінг".

Реклама
Шарлотта Ремплінг у рекламній кампанії Givenchy весна-літо 2020 (фото: @ givenchyofficial)

Джейкобс написав у своєму Instagram, що для нього це велика честь – бути обраним креативною директоркою Givenchy, Клер Вейт Келлер. А вона поділилася емоціями з приводу участі зірок у новій кампанії: "Як я можу описати свої відчуття, пов'язані з тим, що я бачу цих надзвичайних легендарних фігур, якими я дуже захоплююся, у кампанії Givenchy. По-перше, за їхню безсумнівну оригінальність і талант у моді, і кіно, дивовижну пристрасть до всього, що вони роблять, фантастичне почуття гумору та інтелекту... Я задоволена і схвильована тим, що вони стали частиною моєї подорожі в цьому прекрасному Домі".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.