До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Love for all: капсульна колекція H&M на підтримку ЛГБТ-спільноти

Шведська компанія H&M продовжує виступати за кохання і рівність, так активно підтримувати ЛГБТ-спільноти. Ритейлер випустив капсульну колекцію Love for All для жінок, чоловіків і небінарних осіб. До колекції увійшли футболки з різнобарвними написами і тематичними гаслами, практичний спортивний одяг та небанальні аксесуари.

Нова колекція H&M 'Love for All'

"Ми хотіли створити певний настрій для цієї значущої колекції – яскравий, веселий і радісний. Всі предмети одягу та аксесуари можна легко комбінувати між собою, що підсилює ідею інклюзивності та рівності. Кожен може створити відповідне вбрання і носити його, так відчувати особливу гордість і впевненість у собі", – говорить Емілі Бьоркгейм, керівник відділу дизайну H&M Divided.

Реклама

Нова капсула Love for All відсилає до ретро-стилю, але в той же час відповідає сучасним модним тенденціям. Так, серед головних речей тут є oversize-футболки і укорочені топи, об'ємні світшоти і розслаблені вітровки, спортивні штани з лампасами і яскраві літні шорти. Всі речі прикрашені культовим знаком ЛГБТ-спільноти – райдугою.

"H&M прагне відповідати глобальним тенденціям суспільства, що повністю втілилося в головному заклику колекції "Love for All" – відстоювати право людей кохати кого завгодно і де завгодно. Ми пишаємося тим, що продовжуємо підтримувати ЛГБТ-спільноту і підвищувати поінформованість про боротьбу за рівність, різноманітність і інклюзивність", – коментує Сара Спеннар, директор з глобального маркетингу і комунікацій в H&M.

Колекція буде доступною з 31 травня в H&M Lavina Mall, 10% від продажів перерахують у кампанію ООН "Вільні і Рівні".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.