До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

LITKOVSKAYA і Макс Барських представили нову колекцію одягу

LITKOVSKAYA і Макс Барських представили нову колекцію одягу, приурочену до старту другого світового туру музиканта NEZEMNAYA 2020.

Після успішного запуску першої колекції Макса Барських #BEREGA 2018 року, артист продовжує розвивати власну лінію одягу, – і знову робить це разом з брендом LITKOVSKAYA. До колекції під назвою PRAY AT THE DANCE FLOOR увійшли універсальні унісекс речі в стилі sport casual: худі, два види футболок, лонгслів, водолазка, спортивні штани, шорти, шкарпетки, шкіряний аксесуар "терновий вінок" та ексклюзивний наплічник-трансформер, – останній можна буде використовувати як віп-запрошення на один з концертів у межах міжнародного туру. Головними кольорами нової лінії мерчу стали червоний, білий і чорний, а знаковими елементами – терновий вінок, назва шостого повноформатного альбому "1990" і язики полум'я. Всі речі з колаборації упаковані в пакети з біорозкладного пластика.

Реклама

<b>LITKOVSKAYA и Макс Барских</b>

Авторами візуальної частини нового кампейну MAXBARSKIH х LITKOVSKAYA стало творче об'єднання митців ГОРСАД. Натхненні фресками епохи Відродження, фотохудожники змішали в кадрі біблійні мотиви і рейверську естетику. Головними героями зйомки стали самі Макс Барських та Ліля Літковська.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.