До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сповнені любові: колаборація Have A Rest x LITKOVSKAYA

До Дня всіх закоханих український бренд смарт-валіз і аксесуарів для подорожей Have A Rest представив колаборацію з LITKOVSKAYA.

"Проєкт присвячений любові у всіх її проявах: батьківській, дружній, подружній. Любові повсякденній і незвичній, любові піднесеній і тій, яка проявляється у дрібних вчинках, любові до подорожей або до тиші. Досвіду, який вчить, багажу, який несеш за плечима, і містам, які надихають", — розповідають про проєкт Have A Rest.

Реклама

Валізи Have A Rest x LITKOVSKAYA представлені в двох відтінках — темно-сірому Cool Grey і яскраво-жовтому Sunny Lemon, кожен прикрашений принтом "ПОЛНЫ ЛЮБВИ". Крім валіз у колекції також представлені: захисний чохол, сумка-кросбоді, силіконовий рюкзак-шопер, подушка для подорожей, маска для сну, комплект органайзерів і чохли для окулярів. Нагадаємо, валіза в розмірі ручного багажу має вбудований USB-порт і Power Bank у комплекті, а валіза для зареєстрованого багажу — вбудовані ваги, які допоможуть дізнатися, скільки важить валіза, до прибуття в аеропорт.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.