До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Летиція Каста і Наомі Кемпбелл у новій рекламній кампанії Valentino

Модний Дім Valentino презентував нову рекламну кампанію під назвою Valentino Empathy. Зйомка здійснювалася у віддаленому форматі. Дизайнер П'єрпаоло Піччолі залучив 23 друзів-знаменитостей і попросив їх сфотографуватися самостійно. У рекламному кампейні взяли участь Летиція Каста, Наомі Кемпбелл, Адут Акеч, Вітторія Черетті і багато інших зірок і друзі бренду.

Летиція Каста в рекламній кампанії Valentino

На знімках моделі позують у речах з жіночої та чоловічої колекцій осінь-зима 2020/2021. Так, Наомі Кембелл зображена біля басейну в чорному пальті з фігурним ліпленням і червоною сумкою через плече Valentino, Летиція Каста одягла напівпрозорий образ з шифону, а Адут Акетч позує в трикотажній сукні з високим розрізом біля стегон і тією ж сумкою. Ніхто з учасниць проекту не отримав гонорар за виконану роботу. Всі кошти Valentino спрямували в римський Lazzaro Spallanzani Hospital, лікарі якого борються з COVID-19. У рекламній кампанії також взяли участь Гвінет Пелтроу, Крісті Тарлінгтон, Лора Дерн та інші друзі бренду.

Реклама

<b>Valentino empathy</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.