До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легкість буття: нова колекція H&M Conscious весна-літо 2020

Шведський ритейлер H&M представив нову екологічну колекцію Conscious Exclusive весна-літо 2020 року, натхнену минулим, але зроблену з використанням технологій майбутнього.

H&M Conscious весна-літо 2020

Головним джерелом натхнення для її творців став Le Train Bleu — нічний поїзд, що курсував між Кале й Лазуровим узбережжям у 20-х роках XX століття, а також творчість Жана Кокто й Пабло Пікассо, без яких важко уявити той час.

Реклама
H&M Conscious весна-літо 2020
H&M Conscious весна-літо 2020
H&M Conscious весна-літо 2020

"Ми прагнули передати дух безтурботності й неспішності, який тепер став для нас всіх розкішшю, — розповідають в H&M. — Подорож на поїзді це як певний символ, коли є час насолодитися миттю". Продовжує цю ідею сама колекція, у якій головними стали позачасові силуети — легкі струмливі сукні, строкаті туніки, вільні сорочки й блузи, однотонний денім і трикотаж. Тут є все, щоб насолоджуватися життям, почуватися розслаблено й комфортно.

H&M Conscious весна-літо 2020
H&M Conscious весна-літо 2020

Окремо варто розповісти про матеріали, які роблять колекції Conscious Exclusive важливим кроком в побудові стійкої моделі розвитку. Тут використані залишки тканин з минулих колекцій, перероблений поліестер Renu, Circulose — натуральний матеріал, виготовлений з переробленого текстилю. Фарбування тканин також вийшло на новий рівень, стало екологічнішим і щадним. Наприклад, команда H&M використовувала кавову гущу, зібрану у власних виробничих приміщеннях, а також шкурку з побічних продуктів винного виробництва.

<b>HM_CE</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.