До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Котячий дім: презентація колекції Грейс Коддінгтон для Louis Vuitton

У листопаді у продажі з'явиться капсульна колекція стиліста Грейс Коддінгтон для Louis Vuitton, яку вперше представили в межах круїзного шоу французького бренду навесні цього року. А 25 жовтня у флагманському магазині бренду у Нью-Йорку відбулася вечірка з нагоди запуску капсули Грейс.

Магазин Louis Vuitton в Нью-Йорку

Головними героями колекції Коддінгтон стали її знамениті коти, а також собаки Ніколя Гескьєра. Тварини, змальовані з реальних вихованців стиліста і головного дизайнера бренду, Ніколя Гескьєра, прикрасили: шовкові піжами, сумки, гаманці, сорочки, шорти, кардигани і дрібні шкіряні аксесуари. Друга складова колекції – класична монограма Louis Vuitton, яка в парі з пустотливими котами просто заграла новими фарбами.

Реклама
Магазин Louis Vuitton в Нью-Йорку
Магазин Louis Vuitton в Нью-Йорку
Магазин Louis Vuitton у Нью-Йорку
Магазин Louis Vuitton у Нью-Йорку

Гостями презентації стали: Сієнна Міллер, Софія Коппола, Мішель Вільямс, Геміш Боулс, Вірджинія Сміт, Шарлотта Гроенвельд, Джастін Теру, Нумі Рапас, Джуліанна Мур та інші знаменитості.

<b>гости грейс</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.