До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Компанія Michael Kors завершила придбання Versace

У вересні 2018 року стало відомо, що американська компанія Michael Kors Holdings Ltd купує італійський Дім Versace за 2,12 мільярда доларів. Зараз же підтвердили інформацію про те, що угода успішно завершилася і холдингова компанія Michael Kors Holdings Ltd змінила назву на Capri Holdings Limited. Компанія почне роботу під новою назвою з 2 січня.

Після покупки акції Michael Kors збільшилися на 1%, але в цілому за 2018 рік впали на 40%. Компанія очікує, що покупка модного Дому Versace допоможе збільшити прибуток до 8 мільярдів доларів і посилити вплив бренду в Азії. У планах також відкриття нових магазинів Versace і розвиток виробництва взуття і аксесуарів бренду.

Versace Pre-Fall 2019

"Versace вже давно визнаний одним з провідних у світі Будинків моди класу люкс і є синонімом італійського гламуру і стилю, зазначив Джон Айдол. Ми раді, що Будинок Versace тепер є частиною сімейства брендів Capri Holdings". Як було заявлено у вересні, Донателла Версаче також залишиться біля керма бренду Versace. Всі члени італійської сім'ї отримають частку в Capri Holdings Limited загальною вартістю 150 мільйонів євро.

Реклама

Нагадаємо, що на початку грудня Донателла Версаче показала колекцію Versace Pre-Fall 2019 першу після зміни власника бренду. Минуло масштабне шоу в Нью-Йорку і відразу визначило нову стратегію команди колекція вдалась більш різноманітною, спрямованою на більш широку аудиторію покупців, але дух італійського бренду Донателла все-одно зберегла.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.