До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Selfpause: нова колекція Kachorovska весна-літо 2023

Нова колекція українського бренду Kachorovska весна-літо 2023 — історія про те, як навіть у складних обставинах та умовах бути справжніми. Зрозуміло, щоб відшукати відповідь на запитання, хто я та що важливо саме для мене, потрібні час та увага, проте це важливий крок у побудові здорових стосунків із собою. Тож пауза для себе та для внутрішніх пошуків рівноваги була обрана провідним мотивом кампейну Selfpause, головною героїнею якого стала відома українська топмодель Ірина Кравченко.

Реклама

В основі колекції — білий та чорний кольори як протилежності, що утворюють гармонію. Їх доповнюють золото та природні відтінки у легких натуральних тканинах і текстурах. Плавні лінії складаються у силуети максі- та мінісуконь з відкритою спиною, лляного костюма кольору ніжного весняного листя, бомбера та штанів із білого деніму. Головним трендом сезону є взуття на танкетці, яке в колекції бренду має сексуальний вигин та водночас зручну посадку, видовжує ногу, робить щиколотку стрункішою і підкреслює жіночність.

Спеціально для кампейну створювали декорації — будували візуалізацію кімнати, за допомогою спеціалістів "Блоха Store" збирали з різних місць дизайнерські меблі з історією. Невимушена грація та гнучкість Ірини у чуттєвих і комфортних образах на контрасті зі складними формами і лініями — метафора того, що навіть у складних умовах і обставинах ми можемо бути справжніми та вільними. Більше фото нової колекції дивіться у нашій галереї.

<b>Весняно-літня колекція Kachorovska 2023</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.