До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Клер Вейт Келлер залишає посаду креативного директора Givenchy

Клер Вейт Келлер залишає Givenchy після трьох років роботи як креативної директорки бренду.

Британська дизайнерка, яка змогла знову принести Givenchy міжнародну популярність, одягнувши Меган Маркл для її королівського весілля у 2018 році, залишає французький модний Дім наприкінці свого першого контракту. Її останньою роботою для лейбла була колекція сезону осінь-зима 2020/2021, представлена ​​1 березня на Тижні моди в Парижі.

Реклама

"Я пережила безліч неймовірних моментів у блискучому ательє Givenchy з командою дизайнерів: я завжди пам’ятатиму їхній винятковий талант і відданість. Висловлюю щиру подяку всім героям і героїням за лаштунками модних шоу за їхній внесок: від створення продукту до його продажу, а також кожному члену команди, партнерові й постачальнику", — зазначила Вейт Келлер у заяві.

Про призначення нового креативного директора Givenchy оголосить незабаром.

Зважаючи на відсутність художнього керівника й закриття заводів через спалах коронавірусу, Givenchy скасував випуск міжсезонної колекції, а також кутюрної колекції сезону осінь-зима 2020/2021. У червні бренд планує підготувати велику чоловічу колекцію, яка поєднуватиме в собі міжсезонну й подіумну колекції.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.