До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Катрін Денев і Рамі Малек у рекламній кампанії Cartier

Компанія Cartier доручила британському режисеру Гаю Річі зняти рекламну кампанію культового годинника Cartier Tank Française. Дія мініфільму розгортається на тлі Парижа, а головні ролі в ньому зіграли володар премії "Оскар" Рамі Малек і французька легенда кіно Катрін Денев.

Реклама

Нова кампанія Компанія Cartier — це історія випадку, долі та кармічних зв’язків, які, здається, існують між певними людьми. З одного боку Рамі Малек, з іншого – Катрін Денев. Вони зустрічаються на мосту Александра III у різні епохи. Два персонажі, два континенти та два покоління, пов’язані однаковою любов’ю до кіно та французької культури.

"Цей фільм є вираженням бачення Cartier годинникарства та позачасовості його творінь. Це подорож у часі, де минуле й сьогодення зливаються в образі Tank Française, справжньої ікони минулого й сьогодення. Він також уособлює зустріч між французьким стилем, символом якого є Tank і Катрін Деньов — з авангардним, вільним і легендарним кіно, яке так блискуче передає Рамі Малек", — говорить Арно Каррез, старший віцепрезидент і директор з маркетингу Cartier.

Оновлений Tank Française має більш заокруглену форму, атласну обробку, циферблат, гнучкий ланцюжок і нову велику модель. "Для мене є два слова, які справді описують цей годинник: краса та простота, — додає Малек. — Визнання цього годинника поколіннями свідчить про його позачасовість і досконалість його культового дизайну".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.