До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

JW Anderson представив екологічну колекцію Made in Britain

JW Anderson представив екологічну капсульну колекцію з назвою Made in Britain. Моделі лінійки виробляють в обмеженій кількості на британських фабриках із залишків тканин і оздоблення з попередніх колекцій бренду.

JW Anderson Made in Britain

Капсула Made in Britain складається із шести предметів гардероба та аксесуарів — вони представлені у вигляді оновлених і культових моделей бренду. Під час виробництва JW Anderson зробив ставку на техніки клаптикового шиття, зворотного прострочення й відкритих швів — вони стали головним "декором" колекції й надали їй характерних модних ознак JW Anderson. Шість нових версій популярного брелока Penis також увійшли до колекції. Made in Britain як і раніше вирізняється вишуканістю, структурованими силуетами та предметами одягу на ґудзиках.

Реклама
JW Anderson Made in Britain

Після місяців обговорень майбутнього моди в умовах глобальної пандемії модні інсайдери замислилися над раціональністю виробництва й вирішили обмежити кількість відходів під час пошиття подіумних колекцій. За останні кілька місяців багато які бренди й дизайнери почали застосовувати екологічніші підходи, а тепер до них доєднався і JW Anderson.

JW Anderson Made in Britain

<b>JW Anderson Made in Britain</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.