До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

IENKI IENKI представили нову спеціальну колекцію Lightweight

IENKI IENKI представляють нову спеціальну колекцію Lightweight, яку створено для захисту від перших осінніх холодів. Крім полегшених курток, до колекції ввійшли жилетки, штани, шорти та мініспідниці, а також трикотажні речі.

"Цього сезону ми істотно розширили наш модельний ряд, вирішивши попрацювати зі складним жанром верхнього одягу для міжсезоння. Його специфіка в тому, що через часту зміну погоди й перепади температур одяг має не давати перегрітися вдень ​​і змерзнути ввечері. Для цього ми використовували нові тканини й експериментували з наповнювачами", — розповідає засновник бренду Діма Євенко.

Реклама

Нові моделі курток утеплені технологічним матеріалом PrimaLoft, що за своїми тепловими якостями подібний до пуху й, крім того, має водовідштовхувальні властивості, ідеальні для осінніх дощів. Такий самий утеплювач вибрали для штанів, шортів і мініспідниць, щоб зробити їх не тільки теплими, а й тонкими та легкими.

Всі моделі колекції можна комбінувати між собою і носити шарами для ліпшого збереження тепла, наприклад, під час відпочинку на природі або навіть у гірському поході.

Над зніманням працювали:

Photo: Ania Brudna

Style: Eugenie Skvarska

MUA: Oksana Cherepania

Photo assistant & Location manager: Volodymyr Benedychuk

Style assistant: Kseniia Prizemirskaya

Models: Stacy (3M Models), Olga Holinka, Sasha (Boys Boys)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.