До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеальний союз: колаборація Gorillaz х Levi's

Після колаборації з G-SHOCK минулого року анімаційна музична група Gorillaz представила новий спільний проект з Levi's. Колекція сфокусована на фірмовому логотипі Levi's, який переробив художник і співавтор Gorillaz, Джеймі Г'юлетт. Чотири учасники Gorillaz – 2D, Мердок Ніккалс, Нудл і Рассел Гоббс – також представлені на моделях по всій колекції.

Gorillaz х Levi's

"Levi's завжди був частиною музичної культури. І, коли ми вибираємо того, з ким робитимемо спільну колекцію, головний критерій для нас – взаємна любов. Так склалося історично. Ми – фанати Gorillaz, а вони – фанати Levi's", – зазначив Джонатан Ченг, старший віце-президент Levi's по дизайну.

Реклама

Сама колекція включає джинсові куртки з малюнком, виконаним ніби аерозольною фарбою, а також толстовки з принтом, футболки та сумки, які можна персоналізувати. Шанувальники групи можуть вибирати з ексклюзивної бібліотеки творів Джеймі Г'юлетта, а також змінювати візерунки, мотиви, кольори і розміри дизайнів.

<b>Gorillaz х Levi's</b>

Цікаво, що група вирішила зробити колекцію кастомізованою. Музиканти пояснили це тим, що вони вірять у "використання творчої сили мільйонів їхніх шанувальників", а також, "щоб дати шанувальникам можливість вибору".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.