До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hugo випустили колекцію, присвячену Девіду Боуві

Девід Боуві – не лише легендарний музикант, але і один з найбільш стильних і самобутніх людей в історії. Саме за це Hugo Boss в межах лінії Hugo вшановує його в новій капсульній колекції під назвою Hugo Loves Bowie.

"Девід Боуві був бунтівником, який жив на своїх умовах, – каже Барт де Бейкер, старший керівник відділу дизайну чоловічого одягу Hugo. – Ця капсула є для нас можливістю відсвяткувати те, як він вплинув на світ, і цінності, які ми поділяємо".

Реклама

Щоб окреслити цінності і вплив музиканта, марка використовує знамениті цитати і знакову графіку. Але лейбл робить акцент на конкретному моменті в кар'єрі Боуві: його Берлінській трилогії 1977-1979 років. Тоді з'явилася серія його альбомів Low, Heroes і Lodger, натхненна німецькою столицею. Так, на одязі Hugo з'являється обкладинка альбому Heroes і напис Tomorrow belongs to those who can hear it coming.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.