До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Любовне послання: Givenchy Couture весна-літо 2020

Любов британки Клер Вейт Келлер до квіткових садів – неохопна. Свою нову колекцію от-кутюр для Givenchy дизайнер побудувала на спогадах про сади замку Сіссінгхерст у графстві Кент в Англії, створені Вітою Секвілл-Вест, і читанні любовних листів письменниці Вірджинії Вулф. "Це одна з найромантичніших локацій в Англії. Я абсолютно одержима цим місцем", – сказала Клер Вейт Келлер.

Givenchy Couture весна-літо 2020

Нова кутюрна колекція Клер Вейт Келлер для Givenchy уособлює її власний любовний лист покійному Юберу де Живанши, який також захоплювався садівництвом. З опорою на спадщину модного Дому затята феміністка Вейт Келлер представила поетичну і романтичну колекцію: білі брючні костюми, вузькі жакети, об'ємні форми, багатоярусні спідниці, повітряні рюші і волани, квіткову вишивку, відтінки літнього саду і фантазійні сукні з закрученими тривимірними силуетами.

Реклама

Givenchy Couture весна-літо 2020
Givenchy Couture весна-літо 2020
Givenchy Couture весна-літо 2020

Різнобарвні сукні зі складними драпіруваннями відсилають до квітів ірису, подоли пишних спідниць прикрасили квітами братків, тоді як брючні костюми і романтичні літні сукні декорували білими гіпсофілами. На окрему увагу заслуговують головні убори в колекції Givenchy Couture весна-літо 2020. Клер Вейт Келлер надихнулася епохою 1950-х років та представила нові варіації дамських капелюхів: на подіумі з'явилися гігантські мереживні і фатинові моделі, які, наче парасольки, захищатимуть від сонця.

Givenchy Couture весна-літо 2020
Givenchy Couture весна-літо 2020
Givenchy Couture весна-літо 2020

Весняні колекції модного Дому Givenchy вже кілька сезонів поспіль асоціюються у наречених з місцем, де можна побачити весільну сукню своєї мрії. Клер Вейт Келлер закінчила кутюрне шоу виходом Каї Гербер у ролі головної нареченої в білосніжній мереживній сукні з відкритими плечима. У такому образі так і хочеться піти до вінця десь на півдні Італії.

Givenchy Couture весна-літо 2020

Всю колекцію Givenchy Couture весна-літо 2020 можна подивитися тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.