До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гармонія з собою: нова весняно-літня колекція українського бренду SAYYA

Український бренд SAYYA підготував нову колекцію весна-літо 2023, натхненням для якої стали картини художниці Марії Примаченко. Лінійку представили на показі під час Brussels Fashion Week у межах сезону UFW International Season SS23.

"Коли створювали цю колекцію, я уявляла затишну атмосферу заміського будинку, велику родину та чутливі сімейні обіди на березі моря", – коментує дизайнерка й засновниця бренду Люба Макаренко. Таємничий світ, що його створила Марія Примаченко на картинах, дизайнерка перенесла на одяг, надаючи фольклору обʼємного вигляду задля більшої реалістичності.

Реклама

Головним героєм нової колекції SAYYA стало поєднання різних фактур і складних силуетів: спідниці-тюльпани, кроп-топи з вільними рукавами, комфортні піжами, шовкові сети з міні й блузами, які легко перетворюються в сукню. Окрім цього, бренд представив і лінійку деніму – об’ємний бомбер з вишивкою, мініспідницю та джинси. Окремої уваги було надано вишивці. Декоративні комірці, всіяні фантастичними тваринами, ідеально доповнюють будь-який образ.

Окрасою колекції стала "Сукня „Марія"", створена без лекал, стандартів чи правил – це уособлення легкості й непередбачуваності жінки. Ще однією яскравою річчю можна назвати в’язаний костюм з бавовни, на виготовлення якого пішло три тижні копіткої ручної роботи.

Дизайнерка втілила своє бачення і в аксесуарах. Так, колекцію доповнили вʼязані сумки, вишиті кольоровим камінням, намиста, ланцюжки та пояси, що їх виготовила вручну команда SAYYA. "Для мене було важливо не тільки створити практичну, жіночну й таку бажану колекцію, а й за допомогою тканин і технік передати дух України", – доповнює Люба Макаренко.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.