До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Французьке узбережжя: POUSTOVIT весна-літо 2019

Нова колекція POUSTOVIT весна-літо 2019 натхненна узбережжями Нормандії і Бретані і присвячена внутрішній свободі людини.

"Людина народжується внутрішньо вільною, і ця свобода пов'язана із самою суттю природи людини, як істоти. Тільки вона вирішує, залишитися їй нагорі, вільною і незалежною, чи спуститися вниз у гонитві за хибними цінностями", – розповідає Лілія Пустовіт.

Реклама

У колекції багато білого кольору, його нашарувань в напівпрозорих тканинах, півтонах, інтонаціях, недомовках і крихкості – все в найкращих традиціях імпресіонізму.

У гамі колекції: кольори західного неба і прянощів з французьких південних ринків, яскраві сині і червоно-рожеві відтінки, і багато смужок, що нагадують різнокольорові дерев'яні дощечки будинків початку минулого століття в нормандському стилі "коломбаж".

Серед особливостей колекції – біле мереживо, вагома присутність якого навіяна знаменитими бретонськими мереживними чіпцями bigoudènes.

Як і властиво весняно-літнім колекціям, у новій лінії POUSTOVIT багато квіткового принта. Ромашку – символ любові, невинності і щирості романтичних мрій, бренд інтерпретує в різних формах і кольорах на сукнях, сорочках і брюках.

Знаковим елементом, що пересікає всю колекцію, є ефект розмитості і розтягнутості принта. Схожий прийом бренд використав і для зйомки лукбука. "Час зупиняється в моменті "зараз", саме тому на деяких кадрах обличчя і рух моделей застигає в розфокусі, що підкреслює крихкість справжнього моменту".

<b>POUSTOVIT весна-лето 2019</b>

Фото: Віталік Мельников

Моделі: Настя Коленкова, Марія Мельник, Ольга Попова.

Макіяж: Image Kitchen

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.