До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Flamencaba: Christian Louboutin випустили колекцію з Россі де Пальма

Після містичної CARACABA та тогорічної незвичайної GREEKABA приготуйтеся привітати щорічну обмежену кількість сумок-тоутів Christian Louboutin, які увійшли до нової капсульної колекції осінь-зима 2023/2024 у назві FLAMENCABA. Колекція відзначає всю креативність, харизму та витончену майстерність, яку може запропонувати Андалусія. Лінійка розроблена у співпраці з Россі де Пальма — акторкою і давньою подругою дизайнера — та натхнена багатою культурою регіону і традиціями фламенко, втілює знання, пристрасть і дружбу, а також розширення прав і можливостей жінок. Капсульна колекція містить дві фірмові сумки-тоути, чоловіче й жіноче взуття та шкіряні аксесуари.

Реклама

Cумка-тоут FLAMENCABA SMALL з декоративними деталями, натхненими сукнями фламенко, демонструє майстерність місцевих майстрів. На тлі чорного бавовняного полотна дві танцівниці фламенко, схожі на Крістіана та Россі, наче оживають. Ще більше наголошуючи на тактильному характері дизайну, вишивка Louboutin, прикрашена лелітками, закручується навколо корпусу, киваючи в такт динамічним рухам танцюристів фламенко. CARASPIKES у основи ручок переходять у золотисті шипи SEVILLANA, навіяні архітектурною спадщиною Севільї, що надає додатковий штрих розкоші цій повсякденній сумці.

Продовжуючи тему фламенко, сумка FLAMENCABA MINI, що поєднує в собі стиль та елегантність, черпає натхнення у культових шалях, які носять андалузькі байлаори. Нова сумка має атласну основу з ефектною бахромою та прикрашена чорною вишивкою Louboutin, як посилання до традиційної севільської культури. Ручка сумки зроблена з ажурної сітки ручної роботи. Усередині підкладка прикрашена ексклюзивним принтом FERIA, що ідеально поєднує естетику бренду та фламенко.

Яскрава і смілива за своєю природою капсула також пропонує вибір чоловічого і жіночого взуття і віялів, які відображають андалузьке натхнення з хитромудрими вишивками, воланами і насиченими квітами. Цьогорічна колекція FLAMENCABA, запущена в травні 2023 року, продовжує традицію щорічної серії Cabas зі справжньою одою майстерності.

Як завжди, віддача є основою цієї ініціативи. Christian Louboutin спрямовують частину прибутку від капсули Flamencaba до Centro Coreografico Maria Page — організації, яка прагне популяризувати танець і культурну спадщину Іспанії як модель соціальної та громадянської відданості — на благо дітей, підлітків та вразливих груп. Більше фото нової колекції Christian Louboutin дивіться у нашій галереї.

<b>Flamencaba</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.