КУПИТИ КВИТКИ

ERAL представили нову колекцію пухових пальт під час Тижня моди в Лондоні

Бренд жіночих пухових пальт ERAL, відомий своїм інноваційним підходом, представив нову колекцію Professional Winterwear Collection під час Тижня моди в Лондоні. Лінійка, презентована в готелі Waldorf Hilton, поєднує елегантність із функціональністю, задовольняючи потреби сучасної жінки.

Реклама.

Після власного поп-ап-магазину в Парижі та присутності на Тижні моди в Мілані, ERAL повернулися до Лондона, який є чудовою платформою для демонстрації сміливих дизайнів, креативності та уваги до деталей. Пухові пальта бренду поєднують азіатський стиль з інноваційними елементами, пропонуючи ідеальний баланс між стилем і практичністю.

Основні кольори колекції – вишукані нейтральні, як-от бежеві та сірі відтінки, з додаванням трендових бордового та яскраво-блакитного. Стильні накидки, структурні пальта, вітровки та пуховики виготовлені зі злегка блискучих тканин, які в контрасті з матовими матеріалами надають колекції сучасного динамізму. Пуховики також доповнені знімними деталями, які дозволяють стилізувати їх на свій лад.

Кожен предмет нової лінійки підкреслює філософію бренду, що відповідає концепції вишуканого капсульного гардероба для будь-якої нагоди. У колекції використані високоякісні матеріали, зокрема гусячий пух та нейлон з вулканічної породи, який має антибактеріальні властивості та забезпечує додаткове тепло та безпеку.

У 2024 році колекція Professional Winterwear Collection здобула престижні міжнародні нагороди Red Dot Award та iF Industrial Design Award за видатний дизайн та функціональність. ERAL переосмислюють професійний одяг для холодної погоди, пропонуючи жінкам ідеальний баланс стилю, комфорту та тепла.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.