До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

До Дня матері Lancôme запустили благодійний проєкт на допомогу дітям із вродженими вадами серця

З нагоди міжнародного свята Дня матері, який цього року припав на 14 травня, Lancôme оголошує збір 1 000 000 грн на операції для дітей із вродженими вадами серця. Адже здоров’я дитини — найважливіша цінність і найкращий подарунок для мами.

Реклама

З мрією зробити кожну маму щасливою, а її дитину — здоровою, протягом травня 100 грн від продажу кожного засобу Lancôme передаватиме до одного з найбільших благодійних фондів в Україні — "ТВОЯ ОПОРА". Це єдина українська організація, яка входить до Всесвітньої Федерації Серця (структура Всесвітньої організації охорони здоров’я). Фонд існує з 2014 року і наразі підтримує понад 120 українських лікарень та забезпечує їх медикаментами й обладнанням. Зокрема, "Твоя опора" допомагає дітям із вродженими вадами серця — фонду вже вдалося врятувати понад 4 600 маленьких пацієнтів.

Lancôme прагне зробити кожну маму щасливою не лише в День матері, а й завжди. Тому запрошує взяти участь у благодійному проєкті та разом врятувати дитячі серця. Також, на згадку про участь у проєкті, 8–14 травня Lancôme подарує срібний браслет GUZEMA до кожного замовлення від 4000 грн у мережі магазинів Brocard, Aromateque та в інтернет-магазині makeup.com.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.