До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Деніел Розберрі – новий креативний директор Schiaparelli

Днями стало відомо, що Бертран Гійон залишає посаду креативного директора Schiaparelli, яку він обіймав останні чотири роки. Тепер же французький бренд призначив його послідовником дизайнера Деніела Розберрі, який раніше працював в американському бренді Thom Browne як арт-директор чоловічої і жіночої ліній.

Деніел Розберрі

Розберрі народився в Техасі і навчався в Технологічному інституті моди в Нью-Йорку, а потім почав свою кар'єру в Thom Browne, так присвятив бренду 11 років життя. Тепер на плечах Розберрі буде відповідальність за ведення всіх ліній Schiaparelli, але, перш за все, за лінію ready-to-wear, на якій бренд збирається акцентувати у найближчий час.

Реклама

"Ельза Скіапареллі була майстром сучасності; її робота відображала хаос і надію бурхливої епохи, в якій вона жила. Сьогодні ми запитуємо себе про такі ж важливі речі, що формують ідентичність: який вигляд має мистецтво? У чому полягає ідентичність? Що ми одягнемо, якщо настане кінець світу? Для мене велика честь співпрацювати з дивовижними талантами цього ательє і в найкращих традиціях високої моди перенести легенду і міф про цей значущий модний Дім у майбутнє", – заявив Деніел Розберрі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.