До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

День усіх закоханих: Ріанна в рекламній кампанії Savage x Fenty

Не встигли ми ще оговтатися після новорічних свят, як індустрія моди вже поспішає нагадати про День закоханих. Однією з перших це зробила Ріанна, яка знялася у святковій рекламній кампанії білизни Savage x Fenty.

Артистка опублікувала у себе в соціальних мережах колаж, на кадрах якого вона позує в спокусливій червоній білизні. Супроводжується знімання гаслом You're Not My Only Valentine. На думку Ріанни, напередодні свята можна додати романтичності в сірі зимові дні за допомогою напівпрозорого бюстгальтера, прикрашеного двома серцями, латексних рукавичок і панчіх. Другий "валентинівський" образ, який пропонують приміряти в Savage x Fenty, — сітчаста сукня-комбінація з коміром-стійкою.

Реклама

Всього в Savage x Fenty до Дня всіх закоханих планують запропонувати чотири колекції, зокрема й Candy Heart, присвячену серцям, безшовну Fishnet і навіть колекцію для чоловіків. Представляють їх, крім Ріанни, музикант Мігель і його дружина Назанін Манді.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.